FAQ items aan het laden...
 • Een uitgebreide en complete veldtraining voor iedere trainer op elk gewenst niveau! Op maat gemaakt!
 • Aanbieding!

  Jaarabonnement VTOM

  210.00 199.00
  Geniet van de vele voordelen en maak VTOM tot je 'personal assistant'!
 • Aanbieding!
  Periodisering, zowel conditioneel als technisch/tactisch.
 • Oefenvorm

  4.75
  Een oefenvorm gericht op jou elftal, op het voetbalprobleem die toepasbaar is voor jou team!
 • Aanbieding!
  Voorbereidingsschema (conditioneel, technisch & tactisch) van 4 - 8 weken.
 • Een compleet uitgewerkte en zeer uitgebreide veldtraining. Toepasbaar op allerlei niveau's, voor een brede doelgroep. Moeite om oefenstof of een volledige veldtraining te bedenken om het aanvalsspel te verbeteren? Dan helpt deze training jou verder. Deze veldtraining is specifiek gericht op teams die spelen vanuit het 1:4:3:3 systeem, maar kan ook gemakkelijk worden gebruikt voor teams die spelen vanuit spelprincipes en/of andere systemen.
 • Aanbieding!
  Almere City FC (2017/2018) | Met een grote groep spelers werd er een, bijna twee uur durende, training afgewerkt in het Yanmar stadion in Almere. Deze training stond onder leiding van hoofdtrainer Jack de Gier. Hij werd geassisteerd door zijn assistenten en tevens oud-profs Marco Heering en Ivar van Dinteren. De training was gebaseerd op het aanvalsspel, op de helft van de tegenstander, vanuit een 1:4:3:3 formatie, zoals hoofdtrainer Jack de Gier graag wilt spelen met zijn elftal. Almere City FC speelt graag met de ‘punt naar achteren’ op het middenveld, maar deze training is ook makkelijk om te turnen naar een training met de ‘punt naar voren’.
 • VTOM registratieboekje A5 (incl. gratis VTOM pen) Vijftig pagina’s om alle bijzonderheden tijdens trainingen, maar voornamelijk tijdens wedstrijden, nauwkeurig bij te houden. Dit registratieboekje is uniek in zijn soort; 1. Er is ruimte voor aantekeningen, naar eigen inzicht en gedachtegoed 2. Speciale bladzijdes om notities te maken tijdens het ‘aanvallen’, ‘verdedigen’ én de ‘standaardsituaties’! Vanwege deze structuur ook zeer gemakkelijk te gebruiken en handig om eens terug te bladeren. Een must voor iedere voetbaltrainer!
 • VTOM registratieboekje A6 - zakformaat (incl. gratis VTOM pen) Vijftig pagina’s om alle bijzonderheden tijdens trainingen, maar voornamelijk tijdens wedstrijden, nauwkeurig bij te houden. Dit registratieboekje is uniek in zijn soort; 1. Er is ruimte voor aantekeningen, naar eigen inzicht en gedachtegoed 2. Speciale bladzijdes om notities te maken tijdens het ‘aanvallen’, ‘verdedigen’ én de ‘standaardsituaties’! Vanwege deze structuur ook zeer gemakkelijk te gebruiken en handig om eens terug te bladeren. Een must voor iedere voetbaltrainer!
 • Uitgebreide analyse van de wedstrijd Ajax Amateurs en OFC Oostzaan, eind 2019. Wedstrijd werd gespeeld in kader van de KNVB beker voor eerste elftallen.