Personal Assistant

Iedere speler of trainer/coach, jong en iets ouder, wil zich met plezier richting de voetbalvereniging wenden, wil zich ontwikkelen, wil iedere week presteren. Om dit voor elkaar te boksen is het ook weleens handig om in de spiegel te kijken en zichzelf af te vragen waarin er nog verbeterpunten liggen. Voor de meeste onder ons een lastig begrip, daarom is het ook weleens handig om een ander hiernaar te vragen.

Voetbaltraining Op Maat geeft jezelf een kijkje in je eigen kunnen, in je eigen kwaliteiten, maar ook zeker je eigen verbeterpunten. Zowel voor spelers als trainers kan er een traject op maat worden gemaakt om uiteindelijk beter om te gaan met.. of te verbeteren in.. of het leren zien van je kwaliteiten en hier optimaal gebruik van laten maken.. of..

‘VTOM maakt gebruik van SmartGoals tijdens privétrainingen’

Voetbaltraining Op Maat gaat met het individu aan de slag. Dit gebeurt allereerst tijdens een observatiemoment, tijdens een training of wedstrijd, waarna er een individueel plan wordt uitgeschreven naar de wensen en behoeften van de trainer, coach of speler. Een plan dat moet leiden tot betere inzichten om uiteindelijk te komen tot betere resultaten.

Maar ook voor elftallen kunnen er diverse analyses worden gemaakt. Analyses om de kwaliteiten en/of verbeterpunten boven tafel te krijgen. Veelal wordt er te breed en te algemeen gekeken en beoordeeld en heeft de trainer/coach te weinig handen en voeten om specifiek, soms op details, te trainen en te coachen. Voetbaltraining Op Maat helpt je hierbij! Uiteindelijk zorgen we ervoor dat de theorie (de analyse) kan worden gekoppeld aan de praktijk (training en/of wedstrijd).

Voor meer informatie en/of vragen, mail naar info@voetbaltrainingopmaat.com

Abonnement

Vanaf nu is het ook mogelijk om een abonnement aan te schaffen op VoetbalTraining Op Maat! Een initiatief om de mogelijkheden verder op te waarderen voor iedere voetbaltrainer, op elk niveau!

Naast de korting van 10% op het assortiment van VTOM, geniet je ook als trainer/coach van de onderstaande voordelen;

  • VTOM wordt je ‘personal assistant’! Als trainer/coach mag je tijdens je abonnement gebruik maken om al je vragen te stellen. Jou (voetbal)probleem of -vraag wordt op een deskundige wijze teruggekoppeld naar je eigen situatie. VTOM zal je ondersteunen in tips en tricks!
  • Elke maand is er de beschikking tot een uitgebreide veldtraining, in verschillende fases! De beschikbare training, alléén voor abonnees, zal vanuit een (veel voorkomend) voetbalprobleem worden opgemaakt en zal dus gekoppeld worden aan een doelstelling.
  • Eén keer per voetbalseizoen zal VTOM langs komen op locatie om een (demonstratie)training te verzorgen! Deze veldtraining zal op maat worden verzorgd naar de wensen, mogelijkheden en behoeftes van je (eigen) elftal!

Al deze voordelen voor maar € 32,50 per maand! VTOM helpt jou als trainer/coach binnen je eigen mogelijkheden en ambities. Maak er vandaag nog gebruik van en ontwikkel jezelf én je team door!

Mail naar info@voetbaltrainingopmaat.com en start vandaag nog met je (persoonlijke) trainersontwikkeling!

Neem contact met mij op    >