Workshops & Clinics

Speciaal voor bedrijven, scholen, sportverenigingen en uiteraard voetbalverenigingen organiseert Voetbaltraining Op Maat een dag of meerdere dagen in het teken van voetbal. Een dag waarin het plezier, de passie en de prestatie centraal staan.

Of het nou een dag ter afsluiting van het seizoen is, een jeugdclinic of een voetbalkamp. Voetbaltraining Op Maat levert een leerzame, maar bovenal plezierige en sportieve dag. Ook ter bevordering van de teambuilding, bijvoorbeeld binnen het bedrijfsleven, zorgen wij voor een op maat gemaakte training en is Voetbaltraining Op Maat de geschikte partner.

Wat dacht je ervan om samen met je vrienden of vriendinnen, als kinderfeestje, een avond, middag of ochtend te genieten van een echte voetbaltraining verzorgd door een trainer van Voetbaltraining Op Maat? Dat kan!

Ook heeft VTOM de ambitie om voetbalsymposia en voetbal gerelateerde bijeenkomsten te organiseren. Een dag(deel) vullend programma met daarin gastsprekers uit de top van het amateurvoetbal en betaald voetbal gecombineerd met demonstraties en clinics.

Mail voor meer informatie of vragen naar info@voetbaltrainingopmaat.com

In samenwerking met Swift’64 uit Swifterbant heeft VTOM een ‘Masterclass Voetbaldag’ georganiseerd voor de jeugdige leden van de club en niet-leden. Zie hier de poster van die voetbaldag bij Swift’64 i.s.m. VTOM!

Ook bij BVO Almere City FC en asv Dronten zijn verschillende voetbaldagen en -kampen georganiseerd.

Neem contact met mij op    >