Workshops & Clinics

Speciaal voor bedrijven, scholen, sportverenigingen en uiteraard voetbalverenigingen organiseert Voetbaltraining Op Maat een dag of meerdere dagen in het teken van voetbal. Een dag waarin het plezier, de passie en de prestatie centraal staan.

Of het nou een dag ter afsluiting van het seizoen is, een jeugdclinic of een voetbalkamp. Voetbaltraining Op Maat levert een leerzame, maar bovenal plezierige en sportieve dag. Ook ter bevordering van de teambuilding, bijvoorbeeld binnen het bedrijfsleven, zorgen wij voor een op maat gemaakte training en is Voetbaltraining Op Maat de geschikte partner.

Wat dacht je ervan om samen met je vrienden of vriendinnen, als kinderfeestje, een avond, middag of ochtend te genieten van een echte voetbaltraining verzorgd door een trainer van Voetbaltraining Op Maat? Dat kan!

Ook heeft VTOM de ambitie om voetbalsymposia en voetbal gerelateerde bijeenkomsten te organiseren. Een dag(deel) vullend programma met daarin gastsprekers uit de top van het amateurvoetbal en betaald voetbal gecombineerd met demonstraties en clinics.

Mail voor meer informatie of vragen naar info@voetbaltrainingopmaat.com

In samenwerking met Swift’64 uit Swifterbant heeft VTOM een ‘Masterclass Voetbaldag’ georganiseerd voor de jeugdige leden van de club en niet-leden. Zie hier de poster van die voetbaldag bij Swift’64 i.s.m. VTOM!

Ook bij BVO Almere City FC en asv Dronten zijn verschillende voetbaldagen en -kampen georganiseerd.

Abonnement

Vanaf nu is het ook mogelijk om een abonnement aan te schaffen op VoetbalTraining Op Maat! Een initiatief om de mogelijkheden verder op te waarderen voor iedere voetbaltrainer, op elk niveau!

Naast de korting van 10% op het assortiment van VTOM, geniet je ook als trainer/coach van de onderstaande voordelen;

  • VTOM wordt je ‘personal assistant’! Als trainer/coach mag je tijdens je abonnement gebruik maken om al je vragen te stellen. Jou (voetbal)probleem of -vraag wordt op een deskundige wijze teruggekoppeld naar je eigen situatie. VTOM zal je ondersteunen in tips en tricks!
  • Elke maand is er de beschikking tot een uitgebreide veldtraining, in verschillende fases! De beschikbare training, alléén voor abonnees, zal vanuit een (veel voorkomend) voetbalprobleem worden opgemaakt en zal dus gekoppeld worden aan een doelstelling.
  • Eén keer per voetbalseizoen zal VTOM langs komen op locatie om een (demonstratie)training te verzorgen! Deze veldtraining zal op maat worden verzorgd naar de wensen, mogelijkheden en behoeftes van je (eigen) elftal!

Al deze voordelen voor maar € 32,50 per maand! VTOM helpt jou als trainer/coach binnen je eigen mogelijkheden en ambities. Maak er vandaag nog gebruik van en ontwikkel jezelf én je team door!

Mail naar info@voetbaltrainingopmaat.com en start vandaag nog met je (persoonlijke) trainersontwikkeling!

Neem contact met mij op    >