Oefenstof

Veel websites en verschillende magazines geven er aandacht aan. Oefenstof voor iedere voetbaltrainer. Maar is die betreffende vorm wel zo makkelijk toe te passen in de praktijk? In de meeste gevallen niet. De ruimte is niet beschikbaar op die betreffende trainingsavond. Het aantal spelers is niet toereikend of er is gewoonweg niet de beschikking over twee (pupillen)doelen.

Vele voorbeelden vanuit de dagelijkse praktijk, bij elke vereniging, die het soms onmogelijk maken om die prachtig uitgewerkte oefenvorm niet uit te kunnen voeren.

Of uren aan de eettafel zitten en bedenken op welke wijze er getraind kan worden om in het weekend wel onze kansen te benutten of om de opbouw van achteruit wel te laten verlopen naar uw eigen voetbalvisie.

Voetbaltraining Op Maat zorgt ervoor dat de theorie wel toepasbaar is in de praktijk! Een voetbalprobleem trainbaar maken voor uw eigen elftal, bij uw eigen vereniging. Een voetbaltraining of oefenvorm op maat gemaakt. Een training om als team en individu te verbeteren,te ontwikkelen. Vanaf een paar euro is er, vanuit Voetbaltraining Op Maat, de beschikking over de juiste oefenstof. Daarnaast kunnen wij de betreffende oefenvorm of gehele training bij de vereniging aanbieden als zijne een demonstratietraining door een gediplomeerde trainer van Voetbaltraining Op Maat, op locatie.

Vul het contactformulier, onderaan deze pagina, nu in en help niet alleen jezelf als voetbaltrainer maar ook je team!

Hieronder eerder gepubliceerde formulieren, trainingen en oefenvormen;

Hieronder eerder geschreven en gepubliceerde artikelen in voetbalvakblad De Voetbaltrainer;

Periodiseren

De voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen of na de winterstop kent vele doelen. Zo wordt er door veel trainers, vanaf JO16 (na de groeispurt), geperiodiseerd om het team in optimale conditie te krijgen voor de start van de competitie. Conditie is namelijk een voorwaarde om het voetbalspel te kunnen spelen (fysiek kunnen uitvoeren). Ook wordt er planmatig gewerkt aan team-tactische zaken om het individu én het team te ontwikkelen en dus beter te laten voetballen. Er wordt toegewerkt naar (de start van) de competitie.

Voetballen train je door te voetballen. Dit geldt overigens ook voor de voetbalconditie. Voetbaltraining is namelijk vaak ook conditietraining. Maar hoe pas ik dit nu in? Welke cyclus moet ik toepassen voor mijn team? Wanneer kan ik oefenwedstrijden inplannen en mijn trainingen uitvoeren? En nog belangrijker, wat moet ik dan trainen en op welke intensiteit om mijn spelers in optimale conditie (en vorm) te krijgen? Jij bent namelijk als trainer/coach primair verantwoordelijk voor de gezondheid van jou spelers. Daarom helpt VTOM jou hierbij!

Een schema met het doel om de kans op winnen tijdens wedstrijden te vergroten! VTOM maakt o.a. voorbereidingsschema’s op maat, maar ook complete jaarplannen! Mail naar info@voetbaltrainingopmaat.com voor meer informatie! VTOM biedt graag een helpende hand!

VTOM heeft, met succes, schema’s en plannen geschreven voor een groot aantal Nederlandse verenigingen en elftallen uit Vlaanderen (België).

Neem contact met mij op    >