Workshops

Speciaal voor bedrijven, scholen, sportverenigingen en uiteraard voetbalverenigingen organiseert Voetbaltraining Op Maat een dag of meerdere dagen in het teken van voetbal. Een dag waarin het plezier, de passie en de prestatie centraal staan.

Of het nou een dag ter afsluiting van het seizoen is, een jeugdclinic of een voetbalkamp. Voetbaltraining Op Maat levert een leerzame, maar bovenal plezierige en sportieve dag. Ook ter bevordering van de teambuilding, bijvoorbeeld binnen het bedrijfsleven, zorgen wij voor een op maat gemaakte training en is Voetbaltraining Op Maat de geschikte partner.

Wat dacht je ervan om samen met je vrienden of vriendinnen, als kinderfeestje, een avond, middag of ochtend te genieten van een echte voetbaltraining verzorgd door een trainer van Voetbaltraining Op Maat? Dat kan!

BIJSCHOLINGSACTIVITEITEN
In samenwerking met Almere City FC organiseert VTOM op dinsdag 14 mei 2024 een bijscholing voor trainers. Een verslag van deze bijscholing, voor 3 KNVB-licentiepunten, is te lezen via deze link.

Mail voor meer informatie of vragen naar info@voetbaltrainingopmaat.com

CLINICS
In samenwerking met Swift’64 uit Swifterbant heeft VTOM een ‘Masterclass Voetbaldag’ georganiseerd voor de jeugdige leden van de club en niet-leden. Zie hier de poster van die voetbaldag bij Swift’64 i.s.m. VTOM!

Ook bij BVO Almere City FC en asv Dronten zijn verschillende voetbaldagen en -kampen georganiseerd.

SPREKER
Zoek jij een spreker tijdens jouw (online) evenement? Kies dan voor Patrick Posthuma, oprichter en eigenaar van VTOM. Dit kan bijvoorbeeld tijdens een sponsoravond, de opening van het voetbalseizoen of tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Hoe word je (samen) beter? Doorzettingsvermogen, motivatie en samenwerken zijn ‘the key’. Daarbij weet Patrick als geen ander hoe een team te vormen van een groep individuen, om uiteindelijk samen tot resultaten te komen.

Ben je geïnteresseerd in een workshop, clinic of wil je Patrick inhuren als spreker? Mail dan naar info@voetbaltrainingopmaat.com

Neem contact met mij op    >