Train de Trainer – Het doceren van voetballen

Ze zijn onmisbaar voor elke vereniging. Vrijwilligers. Bij de meeste (jeugd)elftallen staat een welwillende vader langs de lijn zijn spelers aan te moedigen. Veelal zonder de benodigde trainerspapieren, zonder enige bevoegde kennis van het voetbalvak en dus zonder de broodnodige handvatten. Handvatten om het spelplezier te bevorderen, om samen te ontwikkelen, om samen tot resultaten te komen. Handvatten die we wel aangereikt zouden willen krijgen, want deze groep vrijwilligers zijn onmisbaar voor het voetbalteam en de vereniging.

Ook de voetbaltrainers die wel het ‘certificaat voetbaltrainer’ in huis hebben en gediplomeerd langs de lijn staan willen graag op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen in voetballand.

Voetbaltraining Op Maat biedt voor iedere voetbalvereniging, voor iedere voetbaltrainer een interne cursus op maat gemaakt. Of het nu specifiek betreft voor de beginnende voetbaltrainer die wil worden opgeleid, een welwillende ouder, trainers van pupillen- en/of juniorenteams die bijscholing nodig hebben, Voetbaltraining Op Maat zorgt voor een passend aanbod die aansluit op de wensen en behoeften van de voetbalvereniging.

Ook is het mogelijk dat trainers van verschillende verenigingen op één locatie komen. Locatie is nader te bepalen.

‘Een aantal geweldige avonden mogen ervaren, waar ik enorm veel van meeneem richting de eigen trainingen en wedstrijden’ (jeugdtrainer asv Dronten)

‘Veel informatie en handvatten mogen ontvangen, waar ik verder mee kan als jeugdtrainer’ (jeugdtrainer DOS Kampen)

‘Naast het enthousiasme dat Patrick heeft gebracht, hebben de avonden mij enorm veel opgeleverd’ (jeugdtrainer Robur et Velocitas, Apeldoorn)

‘Er is een hoop informatie op me afgekomen, maar de aangeleerde structuur gaat mij écht verder brengen. Tevens een nuttig samenzijn met vele overige jeugdtrainers van de club, om samen te sparren binnen ons vakgebied’ (jeugdtrainer vv Oene)

Willen jullie van de goede (jeugd) trainers op de club ook goede coaches maken? VTOM draagt de zorg voor een cursusaanbod op maat. Via een duidelijke structuur, inspirerende voorbeelden en praktische tools worden de trainers door ervaren docenten geleerd gevarieerd te trainen, aan teamcultuur te bouwen en het beste uit de speler én trainer/ coach te halen! Online of fysiek op de club, alles is bespreekbaar.

Voor meer informatie, overige opties, een (vrijblijvende) offerte en/of vragen kunt u mailen naar info@voetbaltrainingopmaat.com

Neem contact met mij op    >