Vanaf nu is het ook mogelijk om een abonnement aan te schaffen op VoetbalTraining Op Maat! Een initiatief om de mogelijkheden verder op te waarderen voor iedere voetbaltrainer, op elk niveau!

Naast de korting van 10% op het assortiment van VTOM, geniet je ook als trainer/coach van de onderstaande voordelen;

  • VTOM wordt je ‘personal assistant’! Als trainer/coach mag je tijdens je abonnement gebruik maken om al je vragen te stellen. Jou (voetbal)probleem of -vraag wordt op een deskundige wijze teruggekoppeld naar je eigen situatie. VTOM zal je ondersteunen in tips en tricks!
  • Elke maand is er de beschikking tot een uitgebreide veldtraining, in verschillende fases! De beschikbare training, alléén voor abonnees, zal vanuit een (veel voorkomend) voetbalprobleem worden opgemaakt en zal dus gekoppeld worden aan een doelstelling.
  • Eén keer per voetbalseizoen zal VTOM langs komen op locatie om een (demonstratie)training te verzorgen! Deze veldtraining zal op maat worden verzorgd naar de wensen, mogelijkheden en behoeftes van je (eigen) elftal!

Al deze voordelen voor maar € 9,95 per maand! VTOM helpt jou als trainer/coach binnen je eigen mogelijkheden en ambities. Maak er vandaag nog gebruik van en ontwikkel jezelf én je team door!

Mail naar info@voetbaltrainingopmaat.com en start vandaag nog met je (persoonlijke) trainersontwikkeling!