De voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen kent vele doelen. Zo wordt er door veel trainers, vanaf JO17 (na de groeispurt), geperiodiseerd om het team in optimale conditie te krijgen voor de start van de competitie. Conditie is namelijk een voorwaarde om het voetbalspel te kunnen spelen (fysiek kunnen uitvoeren). Ook wordt er planmatig gewerkt aan team-tactische zaken om het individu én het team te ontwikkelen en dus beter te laten voetballen. Er wordt toegewerkt naar de start van de competitie.

Voetballen train je door te voetballen. Dit geldt overigens ook voor de voetbalconditie. Voetbaltraining is namelijk vaak ook conditietraining. Maar hoe pas ik dit nu in? Welke cyclus moet ik toepassen voor mijn team? Wanneer kan ik oefenwedstrijden inplannen en mijn trainingen uitvoeren? En nog belangrijker, wat moet ik dan trainen en op welke intensiteit om mijn spelers in optimale conditie (en vorm) te krijgen? Jij bent namelijk als trainer/coach primair verantwoordelijk voor de gezondheid van jou spelers. Daarom helpt VTOM jou hierbij!

Vul het formulier in, stuur deze terug naar info@voetbaltrainingopmaat.com en voor maar €9,50 maakt VTOM een compleet voorbereidingsschema! Ook voor pupillentrainers en trainers tot JO17 kan er een compleet schema worden gemaakt, dit dan wel zonder de conditionele prikkels. Een schema met het doel om de kans op winnen tijdens wedstrijden te vergroten! Ook voor overige vragen en/of opmerkingen kan er gebruik gemaakt worden van bovenstaand mailadres. VTOM biedt graag een helpende hand!